info@virtualdizajn.com
usluge izrade google street view virtualnih tura
S ponosom ističemo da smo prvi licencirani Google Street View trusted photographer u Zenici, a treći u cijeloj Bosni i Hercegovini.

O nama

Virtual Dizajn Studio je specijalizovan za visoko kvalitetne marketing poslovne fotografije, a posebno za izradu Google Street View unutrašnjih i vanjskih virtualnih tura. Smješteni smo u Zenici, Bosna i Hercegovina, ali usluge pružamo u cijeloj regiji i svijetu. Damir Alispahić, osnivač i vlasnik VirtualDizajn Studia putuje i sve fotografije snima lično kao sertifikovani Google Street View fotograf, licenciran za jedinstvene Google Street View fotografije za firme bilo gdje.

Damir Alispahić

Damir Alispahić se više od 15 godina bavi dizajnom i izradom web stranica u okviru čega je savladao i tajne fotografije kao prateće vještine u izradi kvalitetnih web stranica. Posljednjih 7 godine se intenzivno razvijao u polju izrade virtualnih šetnji za razne poslovne kategorije, uključujući hotele, restorane, različitie medicinske ordinacije itd. i danas, s ponosom može istači da je vlasnik sertifikata Google Street View trusted Photographer.

Fotograf koji posebnu pažnju posvećuje detaljima, Damir se ponosi svakom novom fotografijom i svakodnevno stvara niz novih zadovoljnih klijenata.

Šta je Google Trusted fotograf?

Google Trusted fotograf je nezavisni fotograf koji nije zaposlenik Google-a nego partner Google-u u obezbjeđenju jedinstvenih fotografija za poslovne subjekte širom svijeta. Google je sertificirao ove fotografe i dao im Prava objave na Google Mapama, nakon što su pažljivo odabrani i obučeni od strane Google-a i nakon što su zadovoljili Google-ove visoke standarde u pogledu kvaliteta fotografija. Ovi fotografi vode svoje vlastite nezavisne fotografske poslove, oglašavaju i naplačuju svoje usluge od zainteresovanih poslovnih subjekata koji žele snažnije prisustvo na Google platformi putem Google Street View unutrašnjih prikaza.

Virtual Dizajn Studio vođen od strane Damira Alispahića, je posvećen, iskusan i sertifikovan pružalac ovog odličnog Google-ovog alata.

Šta nas izdvaja od drugih?

Postoji nekoliko Google Trusted fotografa, ali mi smo iskusni i stručni za pokrivanje svih aspekata organizacije online profila i prezentacija. Naše usluge su u potpunosti a la carte, tako da kupujete samo ono što zaista trebate, ali mi pristupamo našem poslu Google Street View fotografije, fotografisanju Vaših timova stručnjaka, fotografisanju proizvoda, timelapse fotografisanju, dizajnu i izradi web stranica, Google Adwords i Facebook marketing kampanja, izradi profila na socijalnim mrežama kroz širu sferu. Kao što se internet svakodnevno razvija, tako se razvijaju i naše usluge. Mi smo tu da pomognemo razvoju Vašeg poslovanja i da mu pružimo ono najbolje.
Copyright 2024 VirtualDizajnStudio
ID: 4320260010009